Органічне овочівництво - Латюк Г.Є (Одеський Державний Аграрний Університет, 2018)
Методичні вказівки та завдання до лабораторно- практичних занять з дисципліни "Органічне Овочівництво" мають на меті ознайомити студентів агробіотехнологічного факультету з сучасними вітчизняними та зарубіжними технологіями вирощування органічних овочів.
Keywords: овочева сівозміна; культурозміни в теплицях; попередники