ЛІКАРСЬКІ РОСЛИНИ: ТРАДИЦІЇ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ДОСЛІДЖЕНЬ - Матеріали VІI Міжнародної наукової конференції (My University, 2025)
Збірник наукових праць підготовлений за матеріалами VIІ Міжнародної наукової конферен-ції вчених і вміщує статті та тези доповідей, в яких висвітлені результати досліджень з ресу-рсознавства, інтродукції, селекції і насінництва, агротехніки вирощування та захисту посівів від шкідників і хвороб, фітохімічних досліджень, використання лікарських рослин та екологіч-них аспектів вирощування лікарських рослин.
Keywords: лікарські трави; фармакологія; інсектициди; вірусні патогени; хвороби лікарстких рослин