"Нове органічне законодавство ЄС Регламент (ЄС) 2018/ 848" - Нойєндорф, Йохен (Проєкт «Німецько-українська співпраця у галузі органічного сільського господарства», 2018)
Презентація на заході "Структура нового регулювання органічного виробництва в ЄС (основний Регламент та підзаконні нормативно-правові акти), а також істотні відмінності від попереднього регулювання".
Keywords: нормативно-правова база; нове регулювання ЄС; міжнародне законодавство; структура законодавства; сфера дії; правила виробництва рослінництва; документація операторів; правила контрролю; імпорт з третіх країн