"Пом’якшення кліматичних змін через органічне сільське господарство" - (:unkn) unknown (Organic UA_51, 2020)
"Навіть якщо зміни середньої температури у світі не перевищуватимуть 1,5°C, що дозволило б уникнути найгірших наслідків зміни клімату, навіть у Гімалаях до 2100 р. потеплішає на 2°C. Зі зростанням температури до кінця сторіччя Гімалайський регіон втратить біля 36% льодовиків. Такі дані дослідження, яке провів міжнародний центр International Centre for Integrated Mountain Development (ICIMOD) зі штаб-квартирою у столиці Непалу м.Катманду."
Keywords: зміна клімату; екологічні та соціальні рушії; стійкість екосистем; ринковий попит