Локальне вирощування. Адаптовані до потреб раціони для свиней - Брігітте Штайн (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (07/2023), 2023)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ Фермер Біоланду Петер Мюллер власноруч змішує корм для своїх свиней. Соєві боби від колег із Гессена доповнюють кормову базу з власної ферми"
Keywords: свинарство; соєві боби; храчування; раціон; силос; кукурудза