Вимоги до ведення органічного птахівництва - Биков М.І. (Биков Микола Іванович, 2018)
Презентація про вимоги до ведення органічного птахівництва
Keywords: вимоги; птахівництво; птиця; утримання; освітлення; щільність; неорганічні тварин; відгодівл; антибіотики; ветеринарні препарати