"Формування ринку органічної продукції в Україні: теоретичні та практичні аспекти" - Т. А. Кунділовської (Одеський національний економічний університет, 2019)
"У монографії наведено результати досліджень щодо сучасних тенденцій розповсюдження у світі альтернативних методів ведення еко- лого-спрямованого сільськогосподарського виробництва як перспективних напрямків розвитку аграрної галузі; визначено закономірності формування ринку органічної продукції; проаналізовано законодавче регулювання у сфері органічного виробництва аграрної продукції; встановлено чинники внутрішнього та зовнішнього середовища, які впливають на ефективність виробництва органічної продукції. Призначено працівникам державних експертних установ, това- рознавцям, фахівцям, які працюють у галузі аграрного виробництва та займаються практичним упровадженням екологічних систем господарювання та їхніх елементів, а також студентам та аспірантам закладів вищої освіти."
Keywords: основні і принципи органічного виробництва; контамінанти; аналіз ринку; сучасний стан органічного виробництва; проблеми та перспективи