«ЕФЕКТИВНІ СИСТЕМИ ЗАХИСТУ РОСЛИН ЯК ІНСТРУМЕНТ СТАЛОГО РОЗВИТКУ АГРАРНОГО СЕКТОРУ ЕКОНОМІКИ ТА СУСПІЛЬСТВА» МАТЕРІАЛИ І МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ, ПРИСВЯЧЕНОЇ ДНЮ НАУКИ В УКРАЇНІ - ДУДЧЕНКО Володимир Вікторович; МАРКОВСЬКА Олена Євгеніївна; ХОДОС Тетяна Анатоліївна; КОВТУН Дар’я Миколаївна (Херсонський державний аграрно-економічний університет, 2025, 2025)
У збірнику представлено матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції щодо актуальних питань у сфері захисту і карантину рослин в контексті долучення України до Європейських та світових ініціатив, направлених на досягнення цілей сталого розвитку суспільства, підвищення екологічної безпеки аграрного виробництва, збереження й примноження природного біорізноманіття, пошук та розробку ефективних і безпечних стратегій управління шкідливими організмами в сучасних реаліях України.
Keywords: захист пшениці; екологічно-збалансований захсит; захист рослин; соняшник; технології вирощування; ентомофаги; мікробні препарати; гібриди патісону; гібриди соняшника