Перевезення продукції органічного землеробства в повітряних коридорах - Кулик, В.А.; Захарчук, А.П; Любиш, Ю.В. ("Національний авіаційний університет Харківський націонаьлний технічний унівесритет сільського господарства імені Петра Василенка ", 2020)
Стаття присвяена актуальній проблемі забезпечення процесу перевезень повітряними коридорами продукції органічного характеру. Метою даного дослідження є розробка теоретико - методологічних положень організації перевезення швидкопсувної продукції органічного походження. Предметом дослідждення статті є логістика перевезень швиддкопсувних вантажів в повітряних коридорах.
Keywords: повітряні коридори; перевезення; швидкопсувна продукція; органічна продукція; логістика; експорт; міжнародні транспортні коридори