УПРАВЛІННЯ ПРОЕКТАМИ В ОРГАНІЧНОМУ АГРАРНОМУ ВИРОБНИЦТВІ - Кучер, Леся; Хелдак, Марія; Орленко, Арсеній ("Харківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєва ( Україна) Вроцлавський природничий університет (Польща)", 2018)
Мета статті полягає у висвітленні результатів дослідження щодо розроблення й обґрунтування еколого-економічної доцільності реалізації інноваційних проектів організації виробництва органічної продукції (на прикладі проекту вирощування органічної картоплі за мінімальною технологією (mini-till)).
Keywords: проектами; органічне аграрне виробництво; органічна картопля; вартість проекту; ефективність проекту; проектні ризики