Практичні рекомендації: вирощування сумішей конюшини й люцерни з травами - Арне Білау; Ханс Георг Хаас; Ніколя Пак (Мережа органічного землеробства Мекленбург - Передня Померанія, 2023)
Публікація містить практичні рекомендації по вирощуванню сумішей конюшини й люцерни з травами. Результати дослідів в умовах Федеральної Землі Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина)
Keywords: іноземні публікації; Західна Померанія; досвід Німеччини; конюшина; люцерна; трави; грунти; біомаса; мульчування; сівозміна