Лохина - Патрік Стефані (FiBL (Дослідний Інститут органічного сільського господарства, Швейцарія), 2021)
Презентація з міжнародного тренінгу Патріка Стефані: біологія, сорти, вирощування технологія, система захисту, удобрення, обрізка, якість, шкідники
Keywords: біологія; сорти; вирощування технологія; система захисту; удобрення; обрізка; якість; шкідники