Технологія вирощування малини - Биков М.І. (Биков Микола Іванович, 2018)
Презентація про технологію вирощування малини, вибір ділянки, оформлення, підготовка грунту, крапельне зрошення, підготовка для посадки, полив насаджень, міжряддя малини, розитток кореня, формування стебла, формування врожаю
Keywords: малина; технологія; вирощування; ділянка; зрошення; полив; підготовка до посадки; міжряддя; стебло; корінь; врожай