Можливості державної підтримки для розвитку органічного сільського господарства. - Дослідний Інститут органічного сільського господарства ( FiBL, Швейцарія); Біоінститут (Чеська республіка) (Дослідний Інститут органічного сільського господарства ( FiBL, Швейцарія) та Біоінститут (Чеська республіка), 2013)
Видання виствітлює досвід інших країн на шляху розвитку органічного сільського господарства, становленя та функціонування органічної системи, а також успішну взаємодію між державним та олрганічним секторами. Дана книга призначена для представників українських державних органів влади національного та регіонального рівнів, громадських організацій, виробників, переробних підприємств, роздрібної торгівлі, викладачів та студентів навчальних закладів, засобів масової інформації, а також широкого кола читачів, яких цікавлять питання розвитку органічного сектору.
Keywords: органічні переспективи; досвід інших країн; Європейська система законодавства; субсидії; інституційні основи; система контролю; логотип; законодавче забезпечення; Німеччина; Франція; Чеська Республіка; Нідерланди; Молдова; Туреччина; Канада; США