Інтегрований захист рослин Черешня і вишня Хвороби і шкідники - (:unkn) unknown (Баварський науково-дослідний центр сільського господарства, 2022)
Довідник хвороб та шкідників на черешні й вишні
Keywords: черешня; вишня; хвороби; шкідники; садівництво; Камедетеча кісточкових; передчасне почервонінння ягід; бактеріальний опік; моніліоз; плямистість; гномоніоз; парша; вишнева дрозофіла; короїд; вишнева попелиця; кліщі