Презентація дорожньої карти експорту органічної для органічної безглютенової продукції до країн ЄС і США - Євгенія Литвинова, ГС "Органічна Ініціатива" (ГС "Органічна Ініціатива" за підтримки SIPPO Ukraine, 2026)
Матеріали в рамках серії презентації Дорожніх карт експорту органічної продукції організованих в ГС "Органічна Ініціатива". Презентація Органічна Ініціатива дорожньої карти експорту органічної для органічної безглютенової продукції до країн ЄС і США . Аудит стану галузі України, Дослідження ринку переробки і споживання ЄС, перспективні ринки Європи, детальна карта шляху клієнту, профіль баєра, стратегічні рекомендації, план дій
Keywords: gluten-free; німеччина; італія; франція; аналіз ринків; канали збуту; канали входу; секторальний профіль