Покращення родючості ґрунту: азотофіксація, фосфомобілізація, компост Джонсона - Ніколя Лефевр (Дослідний інститут органічного сільського господарства FiBL, 2023)
"Зміст презентації: 1.Азотофіксація: • Максимальне застосування сезонних покривних культур • Управління напівпостійними луками (конюшина, люцерна) •Проміжні культури: зернобобові травосуміші (двокультурні посіви, багаторічні покривні культури, змінне вирощування) 2.Фосфомобілізація: •Доступна та загальна кількість фосфору •Як підвищити доступність фосфору у ґрунті? 3.Компост Джонсона •Короткий огляд виготовлення компосту •Застосування компосту Джонсона •Результати польових випробувань"
Keywords: азотфіксація; покривні культури; конюшина; люцерна; травосуміші; фосфомобілізація; компост Джонсона