Стан і розвиток органічного виробництва та ринку органічної продукції - Фисенко, І. А. ("Миколаївський національний аграрний університет, 2021 Бібліотека Миколаївського НАУ, 2021", 2021)
"Бібліографічний покажчик «Стан і розвиток органічного виробництва та ринку органічної продукції» присвячений питанням органічного виробництва, обігу, маркування органічної продукції та сер- тифікації у цій сфері. До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з органічного виробництва та ринку органічної продукції."
Keywords: стан органічного виробництва; розвиток органічного виробництва; сертифікація