"Компост – переваги й упередження. Закриваємо кругообіг поживних речовин" - Ганс Шіфередер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (10/2021), 2021)
"Компост – багатообіцяючий поста- чальник поживних речовин в органічно- му землеробстві, який ще й досі недостатньо використовується багать- ма фермерами. В рамках тривалого дослідження здійснюється перевірка впливу на ґрунт різних видів компосту."
Keywords: іноземні публікації; Bioland; досвід Німеччини; компост; поживні речовини; баланс; грунт; грунтові організми