МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ ДЕРЖАВНОГО ЛОГОТИПА ДЛЯ ОРГАНІЧНОГО ПРОДУКЦІЇ - Міністерство Аграрної Політики та Продовольства України (Міністерство Аграрної Політики та Продовольства України, 2024)
"Державний логотип для органічної продукції складається з графічного зображення та напису, які поміщені у квадрат. Логотип є поєднанням жовтого (сонце) та блакитного (вода) кольорів, що утворюють зелений листок посередині, так само, як при змішуванні жовтого і блакитного кольорів утворюється зелений колір. Ідея полягає в тому, що органічна продукція народжена природою, де завдяки поєднанню сонячного тепла і світла та води утворюється нове життя (процес фотосинтезу)."
Keywords: органічний державний логотип; методичні рекомендації; органічна продукція