СТВОРЕННЯ ЕТІЧНОЇ ВЛАСНОЇ ТОРГІВЕЛЬНОЇ МАРКИ - Боллігер, Кондрадін (СООР, 2018)
Naturaplan – це історія успіху: Naturaplan є важливою частиною концепції сталого розвитку Coop і ланкою ДНК Coop Naturaplan – це чудовий приклад довготривалого партнерства з Bio Suisse та FiBL, а також командна робота вздовж всього виробничо-збутового ланцюга Naturaplan означає інновації та інвестиції в розвиток продуктових лінійок, збуту та комунікації
Keywords: кооперативи; торгівля; споживання