Органічне кормовиробництво. Методичні вказівки до самостійного вивчення. - Козак, Л. А. (Білоцерківський національний аграрний університет, 2019)
методичні вказівки до самостійного вивчення навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Агрономія» за кредитно-трансферною системою навчання
Keywords: кормовиробництво; навчальний посібник