"РОЗВИТОК РИНКУ ПРОДУКЦІЇ ЯГІДНИХ КУЛЬТУР УКРАЇНИ В УМОВАХ ЄВРОІНТЕГРАЦІЇ" - Савенко Г.Є. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету, 2023)
У статті досліджено сучасний стан ринку продукції ягідних культур в Україні. Проаналізовано вітчизняні конкурентні переваги у виробництві органічних ягід. Визначено напрями та перспективи збільшення експорту української ягідної продукції.
Keywords: ринок ягід; органічна ягідна продукція; нішеві ягідні культури; супер-фрукти; експорт; стандарти; сертифікація; зона вільної торгівлі