Інтегрований захист рослин. Томати. Хвороби, шкідники та фізіологічні порушення" - (:unkn) unknown (Баварський державний інститут сільського господарства (Німеччина), 2018)
Публікація висвітлює іноземний досвід інтегрованого захисту томатів. Хвороби, шкідники, та фізіологічні порушення.
Keywords: іноземні публікації; Баварія; досвід Німеччини; томати; хвороби; профілактика