ОБІЗНАНІСТЬТА СПРИЙНЯТТЯ ОРГАНІЧНИХ ПРОДУКТІВ УКРАЇНІ. Аналіттичний Звіт - Бішоф, Андреа; Дейнеко, Олена; Загривенко, Катерина; Ісмайловa, Назіля; Ріхтер, Торальф; Шор, Катерина (ГС "Органічна Ініціатива", 2024)
Дослідження " Обізнаність ьа сприйняття органічних продуктів в Україні" проведене ГС "Органічна Ініціатива" в співпраці з дослідницькою компанією MZ Hub.
Keywords: споживачі; органіка; статиистика; вибір; сприйняття; досвід; обізнаність; органічні бренди; ключові перепони; внутрішній ринок; цільова аудиторія