5 Ефективних методів покращення родючості ґрунту - (:unkn) unknown (Джерело: https://www.soilteq.eu/uk/blog-uk/5-efektivnih-metodiv-pokrashennya-rodyuchosti-gruntu/, 2022)
Публікація описує 5 основних методів покращення грунту: компост, Перегній з рослинними рештками, Мульча, покривні культури, методи підживлення в органічному землеробстві
Keywords: родючість грудня; методи; перегній; компост; мульча; покривні культури; підживлення