"Актуальні питання розвитку науки та забезпечення якості освіти у XXi столітті: тези доповідей ХLІV Міжнародної науко-вої студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ОРГАНІЧНОГО МОЛОКА НА СВІТОВОМУ РИНКУ" - (:unkn) unknown (Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі», 2020)
Збірник містить тези доповідей ХLІV Міжнародної наукової студентської конференції за підсумками науково-дослідних робіт студентів за 2020 рік. Проблеми, порушені авторами публікацій, вирізняються своєю актуальністю та новизною наукових підходів. Увагу зосереджено на висвітленні результатів наукових досліджень у різних галузях науки та якості вищої освіти.
Keywords: органічне молочне тваринництво; вимоги до органічних продуктів