ДОВIДНИК КОНСУЛЬТАНТIВ З ОРГАНIЧНОГО ВИРОБНИЦТВА ТА РИНКУ ОРГАНIЧНИХ ПРОДУКТIВ - ТОВ «Органік Стандарт» (ТОВ «Органік Стандарт», 2025)
"Це видання висвітлює інформацію про основних консультантів з органічного виробництва та ринку органічних продуктів. Публікація призначена для виробників органічної продукції та широкого кола читачів."
Keywords: органік; органічні продукти; консультант; консультації щодо органіку; каталог послуг; ринок органічної продукції; експорт органічних продуктів; сертифікація; органічне виробництво