ЕКОЛОГОТЕХНОГЕННА БЕЗПЕКА УКРАЇНИ - Дегодюк, Е.; Дегодюк, С. (My University, 2006)
Електронна версія книги не доступна на нашому ресурсі. Ви можете ознайомитися зі змістом і знайти її в бібліотечному фонді Національної сільськогосподарської бібліотеки Національної академії аграрних наук України. вул. Героїв Оборони, 10 м. Київ-127 03127 8 (044) 258-21-45 8 (044) 258-21-45 dnsgb_uaan@ukr.net dnsgb.com.ua
Keywords: Екологія; еколого-техногенна безпека; відновлювальна система землеробства