"ОРГАНІЧНЕ АГРОВИРОБНИЦТВО: ОСВІТА І НАУКА. Збірник тез VI Міжнародної науково-практичної конференції" - Л. В. Малинка; І. О. Моргун (Державна установа «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти», 2022)
"Органічне агровиробництво: освіта і наука : збірник матеріалів VII Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2022"
Keywords: вирощування полби; родючість грунтів; біопрепарати; вирощування спаржі; продовольча безпека України; амарант; горох; соя; молочне скотарство