Моє знайомство з органічною продукцією - Савченко Артем (ВСП «Компаніївський фаховий коледж ветеринарної медицини БНАУ», 2024)
Актуальність органічної продукції зростає разом з популяризацією здорового способу життя. Тому населення України повинно знати, що таке органічна продукція, хто її виробляє, які її переваги. У засобах масової інформації ця тема, на мою думку, висвітлюється мало, активна реклама відсутня, а займатися пошуком відповідної інформації будуть одиниці, які в цьому питанні зацікавлені.