"Вузьколистий люпин в органічному землеробстві: тенденції у вирощуванні, врожайність та якість" - Д-р Гаррієт Ґрубер; Андреа Ціземер ("Науково-дослідна установа з сільського господарства й рибальства федеральної землі Мекленбурґ-Передня Померанія", 2023)
"Публікація містить практичні рекомендації про вузьколистий люпин в органічному землеробстві: тенденції у вирощуванні, врожайність та якість. Результати дослідів Науково-дослідної установи з сільського господарства й рибальства федеральної землі Мекленбурґ-Передня Померанія"
Keywords: іноземні публікації; Західна Померанія; досвід Німеччини; конюшина; зернобобові; селекційні цілі