БІОЛОГІЧНА ФІКСАЦІЯ АЗОТУ - С.Я Коць (Інститут фізіології рослин і генетики Національної академії наук України, 2021)
Наведено результати більш як 60-річної роботи науковців відділу симбіотичноїазотфіксації з вивчення проблеми біологічної фіксації азаоту
Keywords: біологічна фікчація азоту; штами; лектини; полісахариди; різобії; мікробні препарати