"Правила виробництва кормів згідно з Рівнозначним стандартом з органічного виробництва та переробки для третіх країн, що еквівалентний до Постанов Ради (ЄК) №834/2007 та 889/2008" - (:unkn) unknown (Орган сертифікації органічного виробництва ТОВ "Органік Стандарт", 2014)
Брошура щодо правил переробки кормів відповідно до Регламенту ЄС 834/2007, 889/ 2008
Keywords: кормовиробництво; регулювання ЄС; походження кормів; використання кормів; годівля; раціон; підгодівля бджіл; маркування