"Підготуйте своє зерносховище до врожаю Ретельне прибирання – це важливо!" - Елс, Йона (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (06/2022), 2022)
"Щоб зберегти якість сухофруктів Bioland від моменту збору врожаю до продажу, важливо слідкувати за процесом зберігання. Підготовка до оптимального зберігання зерна починається ще до збору врожаю. Ви повинні спланувати дату прибирання складських приміщень один раз на рік, коли останні партії зали-шать сховище. Якщо наявні залишки, то варто перенести їх, наприклад, у вагони, щоб створити вільний простір на якомога більше тижнів"
Keywords: зерносховище; лічинки шкідників; силікатний пил; препарати піретруму