MОЛОКО РОБИТЬ ПОРОСЯТ ЗДОРОВИМИ Більш тривалий підсисний період має переваги - Вернер Хагмюллер; Раумберг-Гумпенштайн; Хельмут Разер; Анья Айхінгер (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (07/2022), 2022)
"Органічні поросята повинні залишатись з матір’ю щонайменше 40 днів. Після більш тривалого підсисного періоду молодняк значно стабільніший, а власники свиноматок більш задоволені."
Keywords: молоко; поросята; свиноматки; корм; молодняк; підсисний період