Органічне землеробство: проблеми та орієнтири розвитку в Україні - Гудзь, М.М.; Собченко, Т.С. (Молодий вчений №6 (58) 2018, 2018)
У статті визначено теоретичні засади органічного землеробства в Україні. Визначено його переваги перед традиційним способом. Наведено основні показники розвитку. Визначена динаміка процесу екологізації сільського господарства. Обґрунтована важливість та ефективність переходу на органічне агровиробництво. Ключові слова: сільське господарство, органічне виробництво, органічне землеробство, органічна сільськогосподарська продукція, ефективність.
Keywords: статистика; розвиток виробництва; експорт