КОМПОСТУВАННЯ ОРГАНІЧНОЇ РЕЧОВИНИ. МІКРОБІОЛОГІЧНІ АСПЕКТИ - Гаценко, М. В. (Сільськогосподарська мікробіологія., 2014)
"Одним із основних шляхів збільшення вмісту гумусу в ґрунтах є застосування орга- нічних добрив. Проте зниження останнім ча- сом темпів розвитку тваринництва обмежує внесення органічних добрив у повному обся- зі. Але поряд з традиційними видами добрив активного розвитку набуває такий напрям, як біокомпостування органічної речовини різ- ного походження."
Keywords: компостування; збільшення вмісту гумусу; зберігання гною (за Крантцом); вермикомпостування