"ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ПЛОДОВО-ЯГІДНОЇ ПРОДУКЦІЇ ЯК ПЕРСПЕКТИВНИЙ НАПРЯМ САДІВНИЦТВА У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ" - ВАСИЛЬЧЕНКО, Н.В. (Сумська дослідна станція садівництва (СДСС) ІС НААН України, 2020)
"Проаналізовано стан ринку органічної плодово-ягідної продукції на Сумщині, визначено чинники, під впливом яких формується його асортиментна політи- ка. Уточнено дані щодо кількості та організаційно-правову форму операторів регіонального ринку вказаної продукції. Встановлено проблемні аспекти функ- ціонування операторів, перспективи подальшого їх розвитку та напрями подаль- ших досліджень у сфері виробництва та просування органічної продукції садів- ництва у вищезгаданому регіоні."
Keywords: органічне виробництво; органічна продукція; ринок; плодово- ягідна продукція; чинники; тенденція; попит