"ПРОБЛЕМИ ЗАКОНОДАВЧОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА" - Курман, Тетяна (Підприємництво, господарство і право (№12), 2018)
"Стаття присвячена аналізу правових засад виробництва органічної продукції тваринництва, а також формулюванню на його основі висновків і пропозицій, спрямованих на вирішення правових про- блем і на вдосконалення чинного аграрного законодавства у зазначеній сфері."
Keywords: органічне сільське господарство; органічне сільськогосподарське виробництво; органічне тваринництво; сталий розвиток; органічна продукція тваринництва; органічне законодавство України; Правові засади органічного виробництва