СУЧАСНИЙ СТАН ВИРОБНИЦТВА ОРГАНІЧНОЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ПРОДУКЦІЇ - Заячук, М. Д.; Тіміш, Р. Я. (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У статті визначенні поняття «органічна продукція» та «органічне виробництво». Проаналізовані основні напрямки розвитку органічного виробництва в Україні та світі. Проаналізовані перспективи розвитку ринку органічної продукції в нашій країні.
Keywords: органічна продукція; органічне виробництво; становлення органічного ринку; перспективи розвитку ринку органічної продукції