"ЕФЕКТИВНІСТЬ БІОЛОГІЗОВАНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ КАРТОПЛІ ЗА КРАПЛИННОГО ЗРОШЕННЯ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ" - Балашова, Г.С.; Нетіс, В.І.; Юзюк, C.M.; Котов, Б.С.; Юзюк, О.О. (Вісник аграрної науки, 2021)
Мета. Вивчення ефективності комплексу способів біологізованої технології вирощування картоплі в умовах краплинного зрошення на Півдні України для мінімізації використання мінеральних добрив, хімічних засобів захисту рослин та отримання екологічно чистої продукції.
Keywords: сидерати; органічне живлення; захист рослин; екологічно чиста продукція; урожайність; вирощування картоплі