"Вирощування проміжних культур - правильне поєднання для відповідної мети" - (:unkn) unknown (Державний науково-дослідний центр сільського господарства та рибальства Мекленбург-Передня Померанія (Німеччина), 2023)
"Публікація висвітлює результати дослідів з органічного землеробства (Німеччина). Від вирощування проміжних культур можна очікувати позитивного ефекту на структуру ґрунту, вміст гумусу й засвоєння поживних речовин. Окрім прямого впливу на врожай наступних культур вирощування проміжних культур сприяє ще й отриманню стабільного врожаю протягом тривалого часу. Викладені нижче рекомендації мають допомогти здійснити оптимальний підбір видів проміжних культур та їхніх сумішей у рамках сівозміни, а також визначитися з метою їхнього застосування."
Keywords: іноземні публікації; проміжні культури; досвід Німеччини; строки висіву; зернобобові; озимі; ярі; вико; жито; вико-житня суміш