"Дозволені речовини в сертифікованому органічному виробництва (роз'яснення, уточнення, дискусія)" - Іван Гавран ("ТОВ ""Органік Стандарт"", ГС “Зелені Агро Рішення” -сільськогосподарська дорадча служба (серт.№123 від 29.12.23р.) ", 2024)
Презентація про дозволені речовини в сертифікованому органічному виробництва
Keywords: продукти компостування та ферментації; компости; побічні продукти; продукти рослинного походження; кондиціонери грунту; мiнерали і глини