"Органічне тваринництво: правила утримання і догляду тварин, птиці" - Халін С.; Смоляр В. (Науково-виробничий журнал "Техніка і технології АПК" № 4, 2023)
"Публікація актуалізує питання щодо правил органічного утримання і догляду тварин, птиці. Ана- літичні дослідження проведені за даними доступних наукових та інформаційних повідомлень. Робота містить огляд основних складових проблеми, яку досліджували: утримання великої рогатої худоби, свиней, овець і кіз, утримання свійської птиці, бджіл."
Keywords: екологія; ефективність; органічне землеробство; органічне тваринництво; утримання тварин; птиці