Міжнародний тренінг сучасні європейські практики виробництва органічних ягід - Биков М.І. (ОРГАНІК Бізнес Школа, 2023)
Презентація про практики виробництва органічних ягід: малина, полуниця, лохина
Keywords: органічне ягідництво; малина;суниця; лохина; полив; захист; врожайність; гуміфікація; компостування; крапельне зрошення