Принципи управління розвитком органічного виробництва в контексті продовольчої безпеки України - Камінський, В.Ф.; Чорний, Г.М.; Корсун, С.Г (Журнал Економіка АПК №9, 2016)
проблема управління у сфері органічного виробництва є не менш важливою за його технологічні особливості та потребує зосередження уваги на змісті певних принципів управління й забезпечення їх дотримання з боку відповідних керівників і спеціалістів як суб’єктів управління. В контексті досліджуваної проблеми під принципами управління слід розуміти ті вагомі правила в практичній роботі, дотримання яких забезпечуватиме успіх
Keywords: менеджмент; безпека продукції; економіка