"СТРАТЕГІЇ ДЛЯ ІНДИКІВ Забезпечення протеїном з органічної сировини" - Герхард Беллоф (Професійний журнал з органічного землеробства. Німецьке фахове видання Bioland (07/2023), 2023)
"ПРО ЩО ЙДЕТЬСЯ Вимогливе органічне вирощування індиків може бути успішним зі 100-відсотковим органічним кормом. Тварини можуть повністю компенсувати нестачу амінокислот під час фази відгодівлі. Повільна генетика не є обов’язковою умовою."
Keywords: годівля; індики; суміші; горох; макуха; протеїн; повнораціонні кормосуміші