"ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА СВИНИНИ В УМОВАХ ФЕРМЕРСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА BIOPARK OKOLOGISHER LANDBAU (НІМЕЧЧИНА)" - (:unkn) unknown (ПОЛІСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ, 2020)
"Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня магістра за спеціальністю 204 – Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – Поліський національний університет, Житомир, 2020. Технології виробництва свинини в умовах фермерського господарства Biopark Okologisher Landbau (Німеччина) показують, що високий і постійно зростаючий попит на органічну продукцію в Німеччині є головним фактором розвитку органічного свинарства у всьому світі. Німецькі споживачі готові платити вищу ціну за органічну продукцію і тим самим створювати особливі екологічні ефекти та показники якості для органічних фермерів."
Keywords: органічне виробництво; технологія; свині; органічна продукція; стандарт