"АНАЛІЗ ЗАСТОСУВАННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОРГАНІЧНОМУ СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ" - Лебідь, О. В. (Зернові культури. Том 6. № 1, 2022)
Стаття присвячена питанням використання інформаційних технологій (ІТ) у органічному виробництві. Розглянуто сучасний стан ринку органічної сільськогосподарської продук-ції та особливості становлення галузі. Відображено основні умови та фактори, що впливають на розвиток ринку органічної продукції. Представлені основні вимоги до органічного виробництва та сертифікації готової продукції. Виявлено причини стримування розвитку органічного сільського гос-подарства.
Keywords: інформаційні технології; органічне виробництво; інновації; економіка; аграрний сектор; виробництво; продукція